===== PHP ERROR ====== Number: [2] String: [Declaration of DB::query($query) should be compatible with mysqli::query($query, $resultmode = NULL)] File: [/home/runninghrlm.nl/public_html/classes/class.db.php] Line: [0]

bedrijven en sport - RunningHRLM

Bedrijven

Willen jullie als bedrijf deelnemen aan een hardloop evenement van 5km, 10km, de Dam tot Dam loop of een halve marathon? 

De professionele trainers trainen jullie om dat doel te halen. In een periode van 8 tot 12 weken train je elke week en krijgen jullie hardloopschema's om tussendoor zelf te trainen. De trainingen kunnen starten bij jullie kantoor maar natuurlijk ook op elke gewenste locatie. 

Hardlopen is gezond, samen als team hardlopen bevordert de teambuilding en creeert positieve "vibes". Bovendien, vitte en fitale medewerkers hebben een betere weerstand, zijn minder vaak ziek en presteren beter.

Mocht je een professioneel traject willen met een sportmedische keuring, een presentatie en begeleiding van een sporvoedingsdeskundige, hardloopkleding met jullie bedrijfsnaam...dan verzorgen wij dat voor jullie.  

 

Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel met Niels-Olaf Bout, 06-27072969